Снимка: Алексей Навални, фейсбукКритикът на Владимир Путин и виден руски дисидент

...
Снимка: Алексей Навални, фейсбукКритикът на Владимир Путин и виден руски дисидент
Коментари Харесай

Алексей Навални е стабилизиран, но все още в кома

Снимка: Алексей Навални, фейсбук

Критикът на Владимир Путин и виден  съветски отстъпник Алексей Навални  се лекува в  Германия , откакто бе изместен с  въздушна кола за спешна помощ от Сибир . Привържениците му имат вяра, че е бил токсичен, а от Кремъл изрично отхвърлят това, съобщи „ Дойче веле ”.

Руският политик-дисидент кацна на летището в Берлин и беше настанен в болница “Charite ” , където е охраняван непрекъснато от полицията.

Германските военни го докараха в болничното заведение от летището в  специфичен автомобил  за интензивно лекуване. В момента съветският опозиционен водач е нормализиран, само че е в кома и на командно дишане.

Основателят на неправителствената организация  „ Cinemas for Peace ”,  която финансира полета на Навални до Берлин, съобщи:  „ Добрата вест е, че той е постоянен , тъй че пътуването не утежни положението му.  Но няма причина за празнуване, защото той е в доста сериозно положение.   Истинската работа на лекарите в този момент стартира ”.

Берлинската болница „ Charite ” удостовери в изказване, че е приела Навални и организира “ прецизна здравна диагностика ”.

Германското държавно управление съобщи, че “се надява лекуването да докара до възстановяване на положението на дисидента и до цялостно възобновяване ”, сподели формален представител.

 БГНЕС

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР